Yurtdışı Fuar Catering

Türk mutfağını ve misafirperverliğini yurt dışında temsil etme fırsatı sunan yurt dışı fuar catering hizmetimiz ile firmanızın uluslararası imajınızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Fuar esnasındaki yemek ve ikramlarımız sadece lezzetiyle değil sunumuyla da yabancı konuklarınızı ve personelinizi memnun edecek. Firmamız, benzer hizmetlere göre daha hızlı servis ve pratik çözüm becerisi gerektiren “fuar catering” servisinde hijyen, kalite ve estetikten asla taviz vermez. Yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda helal sertifikalı ürünler, vejetaryen ya da vegan ürünler gibi tüketim tercihlerine uygun fuar catering hizmeti sunar.

Niche Kurumsal olarak, kurucusundan yöneticisine, şefinden servis personeline kadar catering konusunda deneyimli ve eğitimli bir kadroya sahibiz. Bu deneyimimizi yıllardır süre gelen otelcilik deneyimimize de borçlu olduğumuzu belirtmeden geçmeyelim. Türk mutfağının zengin çeşitlerine hakim olan şeflerimiz bu eşsiz lezzetleri büyük bir özenle catering ürünlerimize yansıtmaktadır.

 

Nasıl çalışıyoruz?

Kaliteli ve hızlı bir yurt dışı fuar catering hizmetleri için firmanızı ve standınızı tanımamız gerekiyor. Nelerin ikram edileceği, personel sayısı, sunum tarzı gibi bazı konularda fuar öncesi ve fuar sırasında dirsek teması halinde olmamız gerekiyor. Takım çalışması gerektiren her işte olduğu gibi sağlıklı bir iletişim kurmak bizim için bir “olmazsa olmaz” hükmünde. İletişim becerileri konusunda eğitimli olan çalışanlarımız ile fuar esnasında bir iş arkadaşı gibi iletişim kurmanız bizim için büyük önem taşıyor. Bu şekilde, olası sorunlar karşısında da hızlı ve isabetli çözümler üretmek mümkün hale gelmektedir.

 

Nasıl ikram ediyoruz?

Hijyen kuralları ile saklama koşulları hakkında eğitimli olan personelimiz aracılığıyla değerli konuklarınıza sağlıklı bir catering hizmeti sunuyoruz. Bu gereklilikleri sağlarken asla hızlı ve etkin bir sunumdan geri kalmıyoruz. Sunum esnasında sağlıklı bir iletişim atmosferi oluşturuyoruz. Güler yüzlü ve çözüm odaklı personelimiz bu konuda deneyimli ve eğitimlidir.

Niche Kurumsal olarak yıllardır özenle sunduğumuz catering hizmetinin bir getirisi olarak detaylara büyük önem veriyoruz. Personelimizin şıklığından servis için kullanılacak materyale kadar kusursuz bir fuar catering hizmeti için gereken niteliklere ve özene sahibiz.

 

Neler kazanacaksınız?

Stant ücreti, dekorasyon masrafları, ulaşım, konaklama gibi birtakım maliyetlere katlanarak fuarlara katılım sağlıyorsunuz. Elbette amacınız bu maliyetleri kâra dönüştürmek. Zaman yönetiminin çok önemli olduğu fuarlarda başarılı bir catering hizmetiyle ürün / hizmetlerinizi tanıtmaya ve iş görüşmelerine daha çok zaman ayırabilirsiniz. Birlikte çalıştığımız takdirde firmanızın uluslararası kurumsal imajınıza da pozitif katkıda bulunacağınızdan emin olabilirsiniz. Gerek yurt içi gerekse yurt dışı fuar sunumlarımızın lezzeti, kalitesi, hızı ve personelimizin özverisi ile tanışmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.